Μηνιαία Αρχεία: Μαρτίου 2021

  1. March 15, 2021

    Γυναικείο σουτιέν: επιλέξτε τον τύπο που σας ταιριάζει

    Γυναικείο στήθος, το σήμα κατατεθέν της θηλυκότητας και της γυναικείας γοητείας διαχρονικά και αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες να απεικονίσουν σε αγάλματα και πίνακες ένα από τα σύμβολα της γυναικείας ομορφιάς. 
     
    Κάθε γυναίκα έχει το δικό της τύπο στήθους και το δικό της τύπο σουτιέν, είτε με μπανέλα ή χωρίς, με ενίσχυση, push up, ή tshirt, στο κατάστημα Γουλιμάρης θα βρείτε ότι ζητάτε. 
     
    Ας δούμε παρακάτω ποιοί είναι οι κυριότεροι τύποι: 

    1) Ασύμμετρο στήθος:
    Ασύμμετρο στήθος έχει μια γυναίκα όταν το ένα της στήθος είναι μεγαλύτερο απ το άλλο, κάτι που μπορεί να συμβαίνει συχνά. Αυτή η γυναίκα θα επιλέξει ένα σουτιέν με αποσπώμενη ενίσχυση, ώστε να ενισχύσει μόνο το στήθος που είναι πιό μικρό κι έτσι να αποκτήσει συμμετρία. 
      
    2) Αθλητικό στήθος:
    Εδώ αναφερόμαστε σε γυναίκες που γυμνάζονται για καιρό, έχουν&nb

    Διάβασε περισσότερα
  2. March 15, 2021

    Σουτιέν triumph….θηλυκότητα και αξεπέραστη ποιότητα

    Triumph, μια εταιρεία σύμβολο της γυναικείας γοητείας, της θηλυκότητας και της διαχρονικής ποιότητας στο χώρο του γυναικείου εσώρουχου.
     
    Η Triumph απο το 1886 εως σήμερα παράγει εσώρουχα που συνδυάζουν την τέλεια εφαρμογή με το όμορφο σχέδιο, το μοντέρνο με το διαχρονικό στύλ ικανοποιώντας τις απαιτήσεις κάθε γυναίκας.
     
    Τα σουτιέν Triumph αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή για κάθε γυναίκα γιατί είναι όμορφα, άνετα, με ενίσχυση ή χωρις, αγκαλιάζουν το στήθος άψογα και σας χαρίζουν αξεπέραστη θηλυκότητα και άνεση.
    Balconete, σουτιέν χωρίς ενίσχυση, με μισή cup, αποσπώμενες ή ρυθμιζόμενες τιράντες για να το φοράτε όπως θέλετε, tshirt bra, σουτιέν με μαλακές cups, με μπανέλα ιδανικό για στενά ρούχα,Push up, με μαλακές cups, και σχεδιασμό που προσθέτει όγκο και αισθησιασμό στο στήθος σας, και σε πολλα περισσότερα σχέδια και τύπους, ότι και να επιλέξετε το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.
     
    Στο κατάστ

    Διάβασε περισσότερα
  3. March 15, 2021

    Ανδρικά εσώρουχα: Βρείτε αυτό που ταιριάζει στον τύπο σας.

    Για κάθε άνδρα το εσώρουχο είναι το ρούχο που θα φορέσει στη ζωη του τις περισσότερες φορές σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο ρούχο, κι έτσι μία καλή έρευνα αγοράς θα σας γλιτώσει και κόπο και χρήμα. Μην ξεχνάτε ότι άλλο τύπο εσώρουχου θα επιλέξει κάποιος γυμνασμένος, κάποιος με μερικά παραπάνω κιλά, ή πιο ψηλός κλπ.

    Το σημαντικότερο όταν διαλέγετε ανδρικά εσώρουχα είναι να νιώθετε άνετα με αυτά, αν σας αφήνουν σημάδια ή αν σας πέφτουν τότε αυτό δείχνει ότι φοράτε λάθος εσώρουχο σε λάθος νούμερο.

    Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 4 κατηγορίες ανδρικών εσωρούχων που θα πρέπει να επιλέγετε με βάσει το σώμα σας για να αισθάνεστε και να δείχνετε υπέροχοι μέσα σε αυτά.
     
    Σλιπ​
    Είναι ιδανική επιλογή για άντρες με γυμνασμένους μηρούς καθώς αναδεικνύουν το σώμα σας και σας κολακεύουν ιδιαίτερα. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί αθλητες τα προτιμούν ιδιαίτερα.

    Μπόξερ Σορτσάκι
    Προσφέρει άνεση

    Διάβασε περισσότερα
  4. March 15, 2021

    Γυναικείο σουτιέν: με μπανέλα ή χωρίς;

    Το σουτιέν παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην σωστή στήριξη του στήθους, και στην όμορφη και γοητευτική εμφάνιση κάθε γυναίκας. Ένα ερώτημα όμως που πάντα υπάρχει είναι να προτιμήσετε σουτιέν με μπανέλα ή χωρίς; Ας δούμε παρακάτω τι ταιριάζει σε κάθε τύπο.

    Το στρόγγυλο στήθος είναι ίσως ο πιο τέλειος τύπος γυναικειου στήθους αν και δε συναντάται συχνά. Ιδανική περίπτωση εδώ είναι το  σουτιέν με μπανέλα και φαρδιές τιράντες για καλή υποστήριξη, το οποιο πρέπει να καλύπτει μερικώς το στήθος ώστε να κολακέυει το ντεκολτέ.
     
    Άν έχετε ασσύμετρο στήθος τότε θα χρειαστείτε ένα σουτιέν το οποίο θα έχει ενίσχυση στη μία πλευρά και θα φέρει το στήθος σας στη σωστή θέση και θα τονίζει τον όγκο του.
     
    Μια ακόμα περίπτωση είναι οι μαστοί του στήθους σας να έχουν μια απόσταση μεταξύ τους. Ποιός είναι ο ιδανικός τύπος σουτιέν σε αυτή την περίπτωση; Ένα σουτιέν με μπανέλα ενισχυμένη που θα σπρώχνει το στήθος&n

    Διάβασε περισσότερα
  5. March 15, 2021

    Αθλητικό σουτιέν: ο κατάλληλος τύπος για κάθε γυναίκα

    Άνοιξη, ο καιρός γίνεται ηλιόλουστος και η γυμναστική γίνεται μια απο τις πιο αγαπημένες καθημερινές δραστηριότητες για κάθε γυναίκα, γιατί διατηρεί την καλή φυσική σας κατάσταση, σας χαλαρώνει και σας βοηθά να νιώθετε αναζωογονημένη και όμορφη.
    Όπως όμως κάθετι έτσι και το στήθος σας χρειαζεται τη σωστή στήριξη.
    Κατα τη διάρκεια της γυμναστικής το στήθος σας χωρίς τον κατάλληλο τύπο σουτιέν μπορεί να αναπηδά ή να κρεμάει, κάτι που είναι ιδιαίτερα άβολο και καθόλου ευχάριστο.
     
    Ποιός όμως είναι ο δικός σας τύπος αθλητικού σουτιέν και ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του;

    Οι τρεις κατηγορίες των αθλητικών σουτιέν είναι:
     
    1) Extreme
    Ιδανική επιλογή για γυναίκες που αθλούνται δυναμικά και έντονα, ανεξάρτητα αν είναι αθλήτριες ή όχι. Κατασκευάζονται από καουτσούκ,κάτι που τα κάνει εύκαμπτα, με μια ελαστική φάσα από κάτω που σας προσφέρει την απαραίτητη στήριξη, με ενισχυμένες τιράντες για να μην χαλ

    Διάβασε περισσότερα
  6. March 15, 2021

    Ανδρικές πυτζάμες με στυλ και άνεση

    Όταν είστε έξω, στη δουλειά, στα ψώνια, στον καφέ με τους φίλους σας θέλετε τα ρούχα που θα φοράτε να σας κάνουν να νιώθετε όμορφος, άνετος, χαρούμενος και να σας φτιάχνουν τη διάθεση. Το ίδιο πρέπει να ισχύει όταν είστε και μέσα στο σπίτι.

     

    Τι πιό ιδανικό λοιπόν για ώρες χαλάρωσης στο σπίτι σας από μια άνετη ανδρική πυτζάμα, ζεστή για το κρύο του χειμώνα ή κοντομάνικη και άνετη για ζεστές καλοκαιρινές νύχτες.

     

    Βαμβακερή, από λινό ύφασμα, fleece, σε πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και μεγεθών η ανδρική σας πυτζάμα είναι αυτό ακριβώς που ζητάτε για ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι σας.

     

    Στο κατάστημα Γουλιμάρης με την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο των εσωρούχων, θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία απο ανδρικές πυτζάμες που θα καλύψουν την κάθε σας ανάγκη, σε πολλά χρώματα, σχέδια και την καλύτερη ποιότητα της αγοράς στις πιο προσιτές τιμές.

     

    Γουλιμάρης, ο προορισμός σας στις ανδρικ

    Διάβασε περισσότερα
  7. March 15, 2021

    Ανδρικά εσώρουχα: 6 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τα ανδρικά εσώρουχα

    Οι περισσότερες διαφημίσεις εσωρούχων επικεντρώνονται στη μάρκα και στο μοντέλο που τα διαφημίζει. Ωστόσο, το σημαντικότερο που πρέπει να προσέξετε είναι η ποιότητα του υφάσματος, η εφαρμογή, η άνεση, η κομψότητα και να νιώθετε χαλαροί και γοητευτικοί.

    Ποιά ανδρικά εσώρουχα κυκλοφορούν στο εμπόριο;

    Κλασικό σλιπ
    Το πιό δημοφιλές ανδρικό εσώρουχο διαχρονικά σε όλες τις ηλικίες ανδρών. Παρόλα αυτά δεν είναι ιδανικό για κάθε άντρα, γιατί ενώ προσφέρει πολύ καλή στήριξη είναι καλύτερο να προτιμάται από άνδρες με πιο πλούσιους μηρούς.

    Φαρδιά boxer
    Άνετα, με πολύ καλό αερισμό είναι μια υπέροχη επιλογή αν σας αρέσει η άνεση και να είστε χαλαρός. Αποφύγετε αυτό τον τύπο εσώρουχου αν φοράτε πολύ στενά παντελόνια.
     
    Boxer trunk
    Ιδανική επιλογή για νέους κατα κύριο λόγο, πολύ αδύνατους άντρες, γιατί επειδή είναι εφαρμοστό σχετικά, τονίζει ιδιαίτερα τα πόδι

    Διάβασε περισσότερα
  8. March 15, 2021

    Υπόθεση ανδρικά εσώρουχα

    Το ανδρικό εσώρουχο αποτελεί ίσως το πιο προσωπικό κομμάτι της ανδρικής ένδυσης και ποικίλει ανάλογα με το σώμα, την αισθητική,τις χρωματικές επιλογές και την ανατομία του κάθε άνδρα. Υπάρχουν όμως κάποιοι βασικοί κανόνες που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς.

    Υλικό:
    Καλό είναι να επιλέξετε αρίστης ποιότητας υλικά όπως βαμβάκι ή μετάξι που θα αφήνουν το δέρμα σας να αναπνέει, το λάστιχο τους θα είναι στο σωστό μέγεθος για να μην σας σφίγγει και το χρώμα τους θα σας κολακεύει.

    Χρώμα:
    Οι πιο safe επιλογές είναι συνήθως το άσπρο και το μαύρο. Το άσπρο αντιπροσωπεύει τον κλασσικό τύπο άνδρα, με πιο συντηρητικό ή vintage στυλ. Το μαύρο από την άλλη μεριά αντιπροσωπεύει έναν άντρα πιο μοντέρνο, πιο δυναμικό που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας. Ένα ακόμα χρώμα που επιλέγουν πολύ συχνά οι άντρες είναι το γκρι. Το γκρι είναι διαχρονικά χαλαρό χρώμα, για πιο cool άνδρες π

    Διάβασε περισσότερα
  9. March 15, 2021

    Γυναικεία εσώρουχα: Γουλιμάρης,διαχρονική υπογραφή ποιότητας.

    Γυναικεία εσώρουχα: Γουλιμάρης,διαχρονική υπογραφή ποιότητας !! 

     

     

    Αν επισκεφθείς την πόλη της Ξάνθης μια φορά θα την ερωτευτείς για πάντα. Είναι ο αέρας της,ο διαχρονικός συνδυασμός μοντέρνου και παράδοσης, η φυσική της ομορφιά που μαγεύει κάθε επισκέπτη. Μα περισσότερο απ όλα ξεχωρίζουν οι άνθρωποι της,άνθρωποι φιλόξενοι,με ζεστασιά που θα σε κερδίσει από την αρχή και θα σου μείνουν αξέχαστοι.

     

     

    Οταν επισκεφθείτε την Ξάνθη θα βρείτε το κατάστημα Γουλιμάρης.Απο το 1957 που ιδρύθηκε η εταιρεία Γουλιμάρης, για πάνω από 60 χρόνια έχουμε παραμείνει πιστοί στη δέσμευσή μας να σας προσφέρουμε πάντα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Με συνεχείς νέες αφίξεις σε γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα τα προϊόντα μας επιλέγονται με τα πιο αυστηρά κριτήρια ποιότητας ώστε να σας προσφέρουμε την άνεση, την ασφάλεια και το στυλ που σας αξίζει. Η πολύ μεγάλη μας ποικιλία σε γυναικε

    Διάβασε περισσότερα
  10. March 15, 2021

    Γυναικεία εσώρουχα:Πως να εντυπωσιάσετε,τι συνδυασμό να επιλέξετε.

    Γυναικεία εσώρουχα:Πως να εντυπωσιάσετε,τι συνδυασμό να επιλέξετε ! 

     

     

    Τα γυναικεία εσώρουχα αποτελούν το κομμάτι της γυναικείας ενδυσης που κάθε γυναίκα δίνει πολύ μεγάλη σημασία, και θέλει να συνδυάζει, άριστα υλικά και ποιότητα κατασκευής με θηλυκότητα,αισθησιασμό και στυλ με προσωπική υπογραφή.

     

    Το εσώρουχο που θα φορέσει κάθε γυναίκα δεν είναι μια τυχαία επιλογή, αλλά στηρίζεται στα προσωπικά χαρακτηριστικά της καθεμιας, το σωματότυπο, τις αναλογίες, τις χρωματικές προτιμήσεις και με τη σωστή επιλογή εσώρουχου μπορείτε να εντυπωσιάσετε και να αναδείξετε τη θηλυκότητα σας με τον καλύτερο τρόπο.

     

    Η κάθε περίσταση, το κάθε ντύσιμο, το κάθε ρούχο ή αξεσουάρ που θα βάλετε έχει το δικό του γυναικείο εσώρουχο που του ταιριάζει. Όλα όμως βασίζονται στο εξής: Φορώντας τα εσώρουχα σας θα πρέπει να νιώθετε άνετη,χαλαρή, να εφαρμόζει σωστά το εσώρουχο στο σώμα σας και να σας αφήνει

    Διάβασε περισσότερα
Σελίδα