Για κάθε άνδρα το εσώρουχο είναι το ρούχο που θα φορέσει στη ζωη του τις περισσότερες φορές σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο ρούχο, κι έτσι μία καλή έρευνα αγοράς θα σας γλιτώσει και κόπο και χρήμα. Μην ξεχνάτε ότι άλλο τύπο εσώρουχου θα επιλέξει κάποιος γυμνασμένος, κάποιος με μερικά παραπάνω κιλά, ή πιο ψηλός κλπ.

Το σημαντικότερο όταν διαλέγετε ανδρικά εσώρουχα είναι να νιώθετε άνετα με αυτά, αν σας αφήνουν σημάδια ή αν σας πέφτουν τότε αυτό δείχνει ότι φοράτε λάθος εσώρουχο σε λάθος νούμερο.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 4 κατηγορίες ανδρικών εσωρούχων που θα πρέπει να επιλέγετε με βάσει το σώμα σας για να αισθάνεστε και να δείχνετε υπέροχοι μέσα σε αυτά.
 
Σλιπ​
Είναι ιδανική επιλογή για άντρες με γυμνασμένους μηρούς καθώς αναδεικνύουν το σώμα σας και σας κολακεύουν ιδιαίτερα. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί αθλητες τα προτιμούν ιδιαίτερα.

Μπόξερ Σορτσάκι
Προσφέρει άνεση, πολύ καλό αερισμό και είναι ιδανικό για άντρες που δεν φοράνε ιδιαίτερα κοστούμι ή κολλητό τζιν. Προτιμάται ιδιαίτερα γιατί επίσης λόγω του ότι είναι πολύ άνετα δε σας δυσκολεύουν καθόλου στον ύπνο.

Το κλασικό μποξεράκι
Η κατάλληλη επιλογή για ψηλούς άνδρες ή για αδύνατους και γυμνασμένους καθώς συνδυάζει σλιπ και μποξεράκι, οπότε και ανεση αλλα και σωστή υποστήριξη. Το καλύτερο είδος για κάθε τύπο άνδρα.

Κοντό μποξεράκι:
Ιδανικό για άντρες πολύ αδύνατους, που φοράνε συνήθως κολλητά τζίν, κι αυτό γιατί τους τονίζει τα πόδια που φαίνονται με αυτό το εσώρουχο πιο γυμνασμένα αλλα και προσθέτει και επιπλέον στήριξη.
 
Στο κατάστημα Γουλιμάρης με την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο των εσωρούχων, θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία απο ανδρικά εσώρουχα που θα καλύψει την κάθε σας ανάγκη, σε πολλά χρώματα, σχέδια και την καλύτερη ποιότητα της αγοράς στις πιο προσιτές τιμές. 
 
Γουλιμάρης, ο προορισμός σας στα ανδρικά εσώρουχα.

Θα μας βρειτε 28ης Οκτωβρίου 81, Ξάνθη 
+30 25410 22645 καθώς  και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα
www.goulimaris.gr