Άνοιξη, ο καιρός γίνεται ηλιόλουστος και η γυμναστική γίνεται μια απο τις πιο αγαπημένες καθημερινές δραστηριότητες για κάθε γυναίκα, γιατί διατηρεί την καλή φυσική σας κατάσταση, σας χαλαρώνει και σας βοηθά να νιώθετε αναζωογονημένη και όμορφη.
Όπως όμως κάθετι έτσι και το στήθος σας χρειαζεται τη σωστή στήριξη.
Κατα τη διάρκεια της γυμναστικής το στήθος σας χωρίς τον κατάλληλο τύπο σουτιέν μπορεί να αναπηδά ή να κρεμάει, κάτι που είναι ιδιαίτερα άβολο και καθόλου ευχάριστο.
 
Ποιός όμως είναι ο δικός σας τύπος αθλητικού σουτιέν και ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του;

Οι τρεις κατηγορίες των αθλητικών σουτιέν είναι:
 
1) Extreme
Ιδανική επιλογή για γυναίκες που αθλούνται δυναμικά και έντονα, ανεξάρτητα αν είναι αθλήτριες ή όχι. Κατασκευάζονται από καουτσούκ,κάτι που τα κάνει εύκαμπτα, με μια ελαστική φάσα από κάτω που σας προσφέρει την απαραίτητη στήριξη, με ενισχυμένες τιράντες για να μην χαλαρώνουν και να μην πεφτουν και αντιβακτηριδιακό ύφασμα για φρεσκάδα που διαρκεί.

2) High
Τα High αθλητικά σουτιέν είναι ιδανικά για όσες αθλούνται με έντονους ρυθμούς και "έρχονται” σε Cup C, D και E. Προσφέρουν μέγιστη άνεση και κράτημα χάρη στην ενισχυμένη ελαστική του φάσα, με χιαστί πλάτη για να μην πέφτουν οι τιράντες και ύφασμα που σας προσφέρει μια διαρκή αίσθηση φρεσκάδας.

3) Medium
Τα Medium είναι ιδανικά για μέτριο επίπεδο άθλησης και "έρχονται” σε Cup Β,C, D και E. Κατασκευάζονται απο υφασμα αντιαλλεργικο, με υφασμα που “αναπνέει “ ωστε να διατηρεί το δέρμα σας καθαρό και στεγνό προσφέροντας του παράλληλα άνεση και κράτημα.
 
Tips
- Το στήθος σας θα πρέπει να καλύπτεται ολοκληρωτικά
- Να είναι άνετο και να μη μας στενεύει καθώς αναπνέετε
- Να εφαρμόζει σωστά
- Το πίσω μέρος πρέπει να μένει στη θέση του

Στο κατάστημα Γουλιμάρης με την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο των εσωρούχων, θα βρείτε μια πολύ μεγάλη  ποικιλία σουτιέν που θα καλύψει την κάθε σας ανάγκη, σε πολλά χρώματα, σχέδια και την καλύτερη ποιότητα της αγοράς στις πιο προσιτές τιμές.

Γουλιμάρης, ο προορισμός σας στα γυναικεία εσώρουχα.
 
Θα μας βρειτε 28ης Οκτωβρίου 81, Ξάνθη
+30 25410 22645 καθώς  και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα
www.goulimaris.gr