Triumph, μια εταιρεία σύμβολο της γυναικείας γοητείας, της θηλυκότητας και της διαχρονικής ποιότητας στο χώρο του γυναικείου εσώρουχου.
 
Η Triumph απο το 1886 εως σήμερα παράγει εσώρουχα που συνδυάζουν την τέλεια εφαρμογή με το όμορφο σχέδιο, το μοντέρνο με το διαχρονικό στύλ ικανοποιώντας τις απαιτήσεις κάθε γυναίκας.
 
Τα σουτιέν Triumph αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή για κάθε γυναίκα γιατί είναι όμορφα, άνετα, με ενίσχυση ή χωρις, αγκαλιάζουν το στήθος άψογα και σας χαρίζουν αξεπέραστη θηλυκότητα και άνεση.
Balconete, σουτιέν χωρίς ενίσχυση, με μισή cup, αποσπώμενες ή ρυθμιζόμενες τιράντες για να το φοράτε όπως θέλετε, tshirt bra, σουτιέν με μαλακές cups, με μπανέλα ιδανικό για στενά ρούχα,Push up, με μαλακές cups, και σχεδιασμό που προσθέτει όγκο και αισθησιασμό στο στήθος σας, και σε πολλα περισσότερα σχέδια και τύπους, ότι και να επιλέξετε το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.
 
Στο κατάστημα Γουλιμάρης,με πάνω απο 60 χρόνια εμπειρία, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία απο σουτιέν Triumph που θα ικανοποιήσουν  κάθε σας απαίτηση και ανάγκη στις πιό προσιτές τιμές της αγοράς και με την καλύτερη εξυπηρέτηση.
 
Γουλιμάρης, ο προορισμός σας στα γυναικεία εσώρουχα.
 
Θα μας βρειτε 28ης Οκτωβρίου 81, Ξάνθη
+30 25410 22645 καθώς  και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα
www.goulimaris.gr