Γυναικείο στήθος, το σήμα κατατεθέν της θηλυκότητας και της γυναικείας γοητείας διαχρονικά και αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες να απεικονίσουν σε αγάλματα και πίνακες ένα από τα σύμβολα της γυναικείας ομορφιάς. 
 
Κάθε γυναίκα έχει το δικό της τύπο στήθους και το δικό της τύπο σουτιέν, είτε με μπανέλα ή χωρίς, με ενίσχυση, push up, ή tshirt, στο κατάστημα Γουλιμάρης θα βρείτε ότι ζητάτε. 
 
Ας δούμε παρακάτω ποιοί είναι οι κυριότεροι τύποι: 

1) Ασύμμετρο στήθος:
Ασύμμετρο στήθος έχει μια γυναίκα όταν το ένα της στήθος είναι μεγαλύτερο απ το άλλο, κάτι που μπορεί να συμβαίνει συχνά. Αυτή η γυναίκα θα επιλέξει ένα σουτιέν με αποσπώμενη ενίσχυση, ώστε να ενισχύσει μόνο το στήθος που είναι πιό μικρό κι έτσι να αποκτήσει συμμετρία. 
  
2) Αθλητικό στήθος:
Εδώ αναφερόμαστε σε γυναίκες που γυμνάζονται για καιρό, έχουν αναπτύξει τους μυς τους κι έχουν ένα στήθος σφιχτό και καλοστεκούμενο. Στην περίπτωση αυτή επειδή συνήθως το στήθος είναι μικρό χρειάζεται ενα push up σουτιέν για να δώσει μια ώθηση στο στήθος. 

3) Στήθος «Καμπάνα»:
Εδώ αναφερόμαστε σε πλούσιο τύπο στήθους όπου αν φοράτε σουτιέν C μεγεθος τότε ένα t-shirt σουτιέν είναι το καλύτερο ή ένα σουτιέν που να καλύπτει όλο το στήθος. 

4) Χαλαρό στήθος:
Γυναίκες με στήθος με χαλαρό ιστό και θηλές που κοιτούν προς τα κάτω. Η ιδανική λύση είναι ένα push up σουτιέν που θα δώσει την απαραίτητη ώθηση για να δείχνει το στήθος σας και πάλι στητό και νεανικό. 

5) Δύση κι Ανατολή:
Γυναίκες με στήθος που οι θηλές κοιτάζουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Εδώ χρειάζεται ένα ενισχυμένο σουτιέν που θα δώσει στο στήθος τη συμμετρια που πρέπει και θα τα αναδεικνύει ιδανικά. 

6) Στρογγυλό στήθος:
Γυναίκες με ολοστρόγγυλο στητό στήθος, κάτι που απο πολλούς θεωρείται ο τέλειος τύπος στήθους. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε όποιον τύπο σουτιέν θέλετε, σας ταιριάζουν όλα. 
 
7) Πλαγιαστό στήθος:
Γυναίκες με στήθος που έχει απόσταση το ένα με το άλλο. Εδώ είναι προτιμότερο ένα σουτιέν με κούμπωμα μπροστά, ώστε να φέρνει τα στήθη σε ίση απόσταση και να τα κάνει και πιό πλούσια. 

8) Λεπτό στήθος:
Γυναίκες με στήθος μακρύ, λεπτό, και θηλές μπροστά. Εδώ η καλύτερη επιλογή είναι σουτιέν μικρά, στράπλες, ή push up που να αναδεικνύουν την ομορφιά τους και τον αισθησιασμό τους, γιατί το μέγεθος δεν παίζει πάντα ρόλο. 

9) Στήθος «Δάκρυ»:
Στήθος στρόγγυλο, πλούσιο στο κάτω μέρος και λιγότερο πλούσιο επάνω, συναντάται ιδιαίτερα σε γυναίκες που γέννησαν πρόσφατα. Σ αυτή την περίπτωση ταιριάζει κάθε τύπος σουτιέν. 

Στο κατάστημα Γουλιμάρης με την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο των εσωρούχων, θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία σουτιέν που θα καλύψει την κάθε σας ανάγκη, σε πολλά χρώματα, σχέδια και την καλύτερη ποιότητα της αγοράς στις πιό προσιτές τιμές. 

Γουλιμάρης, ο προορισμός σας στα γυναικεία εσώρουχα. 

Θα μας βρειτε 28ης Οκτωβρίου 81, Ξάνθη 
+30 25410 22645 καθώς  και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα 
www.goulimaris.gr