Οι περισσότερες διαφημίσεις εσωρούχων επικεντρώνονται στη μάρκα και στο μοντέλο που τα διαφημίζει. Ωστόσο, το σημαντικότερο που πρέπει να προσέξετε είναι η ποιότητα του υφάσματος, η εφαρμογή, η άνεση, η κομψότητα και να νιώθετε χαλαροί και γοητευτικοί.

Ποιά ανδρικά εσώρουχα κυκλοφορούν στο εμπόριο;

Κλασικό σλιπ
Το πιό δημοφιλές ανδρικό εσώρουχο διαχρονικά σε όλες τις ηλικίες ανδρών. Παρόλα αυτά δεν είναι ιδανικό για κάθε άντρα, γιατί ενώ προσφέρει πολύ καλή στήριξη είναι καλύτερο να προτιμάται από άνδρες με πιο πλούσιους μηρούς.

Φαρδιά boxer
Άνετα, με πολύ καλό αερισμό είναι μια υπέροχη επιλογή αν σας αρέσει η άνεση και να είστε χαλαρός. Αποφύγετε αυτό τον τύπο εσώρουχου αν φοράτε πολύ στενά παντελόνια.
 
Boxer trunk
Ιδανική επιλογή για νέους κατα κύριο λόγο, πολύ αδύνατους άντρες, γιατί επειδή είναι εφαρμοστό σχετικά, τονίζει ιδιαίτερα τα πόδια και την ευρύτερη περιοχή και προσθέτει επιπλέον στήριξη.

Boxer brief
Είναι μεταξύ φαρδιού μπόξερ και μπόξερ trunk και έχει το καλό ότι είναι κατάλληλο για κάθε τύπο άνδρα, ταιριάζει με ότι ρούχα κι αν φοράτε, συνδυάζουν στήριξη και άνεση και είναι κατάλληλα και για άνδρες με παραπάνω κιλάκια.
 
Τι υφασμα να επιλέξω:
 
Βαμβάκι
Το βαμβάκι είναι διαχρονικά το νούμερο ένα υλικό κατασκευης των ανδρικών εσωρούχων, γιατι επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, και είναι υποαλλεργικό.

Lyocell jersey
Συνδυασμός απο βαμβάκι και φυσικές ίνες.

Jersey ύφασμα 
Απαλό, ελαφρύ, ελαστικό για ιδιαίτερη ανεση ειδικά για δραστήρια άτομα.
 
Tips για την επιλογή του σωστού τύπου ανδρικού εσωρουχου:

Χρόνο με το χρόνο οι εταιρείες εσωρουχων παράγουν ολο και πιο πολλά μοντέλα με μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και καινοτομιων και γι αυτό το λόγο μπορεί η επιλογή του σωστού εσωρούχου να μην είναι και πολύ εύκολη υπόθεση.

-Το εσώρουχο πρέπει να ναι πάντα άνετο, να νιωθετε ευχαριστα οταν το φορατε και να μην σας δυσκολεύει τις κινήσεις.
 
-Αν φοράτε στενά παντελόνια η καλύτερη επιλογή σε αυτή την περίπτωση είναι ένα boxer trunk ή ένα boxer brief.
 
-Αγόραζε λίγα λίγα εσώρουχα και συχνά. Ειναι καλο να έχετε μια μεγάλη ποικιλία απο εσώρουχα για κάθε περίσταση.
 
-Αγοράστε το σωστό μέγεθος. Ελέγξτε τον οδηγό μεγεθών και κάντε τις αγορές σας σύμφωνα με το μέγεθος της μέσης σας. 
 
-Τα εσώρουχα όπως και τα ρούχα αντιπροσωπεύουν το προσωπικό στυλ του καθενός και γι αυτό πρέπει να επιλέγετε σχέδια και χρώματα που σας κάνουν να νιώθετε άνετα και σας κολακεύουν.
 
-Αποφύγετε τα συνθετικά υλικά γιατί θα σας κάνουν να ιδρώνετε και προτιμήστε τη διαχρονική εγγυημένη ποιότητα των βαμβακερών εσωρούχων.

Στο κατάστημα Γουλιμάρης με την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο των εσωρούχων, θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία απο ανδρικά εσώρουχα που θα καλύψει την κάθε σας ανάγκη, σε πολλά χρώματα, σχέδια και την καλύτερη ποιότητα της αγοράς στις πιο προσιτές τιμές.


Γουλιμάρης,ο προορισμός σας στα ανδρικά εσώρουχα.
 
Θα μας βρειτε 28ης Οκτωβρίου 81, Ξάνθη
+30 25410 22645 καθώς και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα
www.goulimaris.gr