Ανδρικά εσώρουχα ΜΙΝΕΡVΑ, μια διαχρονική υπογραφή ποιότητας   

 
Η ΜΙΝΕΡVΑ για πολλά χρόνια έως σήμερα θεωρείται από τις κορυφαίες εταιρείες γυναικείων και ανδρικων εσωρούχων,τόσο στην εγχώρια όσο και στην διεθνή αγορά και συνώνυμο της ποιότητας και της φινέτσας.  
Η μεγάλη επιτυχία των εσωρούχων ΜΙΝΕΡVΑ οφείλεται στην χρήση κορυφαίας ποιότητας υφασμάτων και πρώτων υλών καθόλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας,που πιστοποιείται με διαρκείς ελέγχους σύμφωνα με τα πρότυπα του ISO 9001:2000 με το οποιο εχει πιστοποιηθεί η εταιρία.  
Εκτός από απαράμιλλη ποιότητα η εταιρία ΜΙΝΕΡVΑ έχει να προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από προϊόντα όπως  ανδρικά και γυναικεία εσώρουχα,σουτιέν,παιδικά και εφηβικά εσώρουχα,μπουρνούζια για όλη την οικογένεια,μαγιό και πολλά άλλα.   
Στο κατάστημα Γουλιμάρης θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία από εσώρουχα ΜΙΝΕΡVΑ για όλη την οικογένεια που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη και στις πιο προσιτές τιμές.  
Ενδεικτικά στην μεγάλη γκάμα μας θα βρείτε

 
ΜΙΝΕΡVΑ ανδρικό BOXER TENCEL:  
Ένα από τα καλύτερα προϊόντα της Minerva για απαιτητικούς πελάτες.Το Tencel είναι φυσικό υλικό από ίνες ευκαλύπτου.  
Έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία κατά 50% πιο αποτελεσματικά από το βαμβάκι,ιδανικό για δέρματα ευαίσθητα σε χημικές ουσίες.  
Εμποδίζει με απόλυτα φυσικό τρόπο την ανάπτυξη βακτηριών και βοηθά στην εξισορρόπηση του pH του δέρματος,με αποτέλεσμα ακόμα και στο τέλος της ημέρας να επικρατεί στο σώμα σας η αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας που ζητάτε.  


Ανδρικό BOXER ΜΙΝΕΡVΑ Sporties:  
Για τους άνδρες που είναι λάτρεις των σπορ,η ΜΙΝΕΡΒΑ σας φέρνει το ανδρικό Boxer από την ευρύτερα διαδεδομένη σειρά Minerva Sporties,με ελαστικό βαμβακερό ύφασμα και εσωτερικό λάστιχο μέσης !  
Το εσωτερικό λάστιχο μέσης σε συνδυασμό με τις οικολογικές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται, προσφέρουν την μέγιστη προστασία στο δέρμα σας καθώς δρουν ενάντια στους δερματικούς ερεθισμούς.  
Το αγνό βαμβάκι, αφήνει το σώμα να αναπνέει, εξατμίζοντας τον ιδρώτα και δίνοντας την αίσθηση φρεσκάδας στο σώμα,ένα εσώρουχο που συνδυάζει ελαστικότητα ,φρεσκάδα και άνεση.  


Ανδρικό κλασικό σλιπ ΜΙΝΕΡVΑ:  
Το απόλυτο ανδρικό κλασικό σλιπ από την Minerva με διαχρονική αξία,ελληνικής κατασκευής.  
Ιδανικό για  κάθε άντρα που αναζητά ένα λειτουργικό σλιπ αφού διαθέτει άνοιγμα μπροστά,και κλασική διαχρονική κομψότητα.  
Με σύνθεση 100% βαμβάκι πενιε είναι σίγουρο πως δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα με τον ιδρώτα, ενώ το εξωτερικό λάστιχο που διαθέτει στη μέση χαρίζει ανθεκτικότητα αλλά και τέλεια εφαρμογή που ταιριάζει σε κάθε ανδρικό σωματότυπο.  
Τα εσώρουχα ΜΙΝΕΡVΑ λοιπόν είναι συνώνυμο της κορυφαίας ποιότητας και αυτό ακριβώς θέλουμε πάντα να σας προσφερουμε στο κατάστημα Γουλιμάρης.  


Στο κατάστημα Γουλιμάρης με την πολυετή μας εμπειρία στο χώρο των εσωρούχων, θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία απο ανδρικά εσώρουχα που θα καλύψει την κάθε σας ανάγκη, σε πολλά χρώματα, σχέδια και την καλύτερη ποιότητα της αγοράς στις πιο προσιτές τιμές.  
Γουλιμάρης,ο προορισμός σας στα ανδρικά εσώρουχα.   Θα μας βρειτε 28ης Οκτωβρίου 81, Ξάνθη +30 25410 22645 καθώς και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.goulimaris.gr