Γυναικεία εσώρουχα DORINA,φτιαγμένα για αληθινές γυναίκες

 
Τα γυναικεία εσώρουχα είναι ίσως  η πιο προσωπική και σπουδαιότερη στυλιστική επιλογή και κάθε γυναίκα θα πρέπει να νιώθει όμορφη και άνετη μέσα σε αυτά.

Αυτό ακριβώς είναι και ο στόχος των εσωρούχων DORINA,να κάνουν κάθε γυναίκα να νιώθει άνετη και να ναι περήφανη για το σώμα της.  
Τα γυναικεία εσώρουχα θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν τον πολύπλευρο ρόλο που έχει η καθημερινή ζωή μιας γυναίκας και να την κάνουν να νιώθει αυτοπεποίθηση,να είναι φυσική και να εκφράζει τον αληθινό της εαυτό.   
Τα εσώρουχα DORINA έρχονται σχεδιασμένα για να καλύψουν αυτές ακριβώς τις ανάγκες,σχεδιασμενα για αληθινές γυναίκες και με ένα συναρπαστικό συνδυασμό κομψότητας,ποιοτητας και καθημερινης άνεσης.  
Στο κατάστημα Γουλιμάρης ,προσηλωμένοι παντα στο να σας παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα εσωρούχων ,θα βρείτε μια πολυ μεγαλη ποικιλία εσωρούχων DORINA που κάθε γυναίκα θα λατρέψει.  
Ας δούμε μερικά δείγματα από την ποικιλία μας:  


Γυναικείο σουτιέν Dorina Abigail T-Shirt Bra    
Γυναικείο σουτιέν Dorina Abigail T-Shirt Bra με περιμετρική στήριξη μπανελα και ενίσχυση σε σχήμα "V" για βαθύ ντεκολτέ. Σταθερή εφαρμογή, άριστο κράτημα και όμορφη διαμόρφωση μπούστου είναι τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν την Dorina την πρώτη σας επιλογή. Είτε με την πολυτέλεια της δαντέλας είτε με λιτή γραμμή,όποιο κι αν επιλέξετε το σίγουρο είναι ένα,θα το λατρέψετε! 


Γυναικείο σουτιέν Dorina Ida T-Shirt Bra
Γυναικείο σουτιέν Dorina Ida T-Shirt Bra με περιμετρική στήριξη μπανέλας και ενίσχυση σε σχήμα "V" για βαθύ ντεκολτέ. Σταθερή εφαρμογή, άριστο κράτημα και όμορφη διαμόρφωση μπούστου είναι τα χαρακτηριστικά που θα λατρέψετε στην Dorina ! Επιπλέον χάρη στις φαρδιές ρυθμιζόμενες τιράντες του και στο φαρδύ κούμπωμα με βελούδινη επένδυση πίσω σας χαρίζει επιπλέον άνεση και στυλ που ταιριάζει απόλυτα στο δικό σας μοναδικό σωματότυπο.  


Γυναικείο σουτιέν Dorina Outrun Push Up Sports Bra  
Γυναικείο σουτιέν Dorina Outrun Push Up Sports Bra αθλητικό χωρίς μπανέλα με push up ενίσχυση.Πολύ απαλό ύφασμα στην αφή με όμορφο ντεσέν πουά, διάτρητο ύφασμα περιμετρικά και στις τιράντες που αφήνει το δέρμα να αναπνέει. Η αφρώδης ενίσχυση push up σας δίνει την δυνατότητα για ομαλή υποστήριξη και τέλεια εφαρμογή στην έντονη καθημερινή σας δραστηριότητα. Οι ελαστικές τιράντες Criss-cross και το χαμηλό κλείσιμο πλάτης προσφέρουν επιπλέον στήριξη αλλά αφήνουν και περισσότερο αέρα να διαπερνά χαρίζοντας σας δροσιά και φρεσκάδα που διαρκεί.

Ένας όμορφος σχεδιασμός με ποιοτικά υφάσματα και μακρόχρονη τεχνογνωσία πάντα σε προσιτές τιμές από την Dorina. 

 
Στο κατάστημα Γουλιμάρης θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλια απο γυναικεία εσώρουχα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει σε εσας, με την εγγύηση ποιότητας της πολυετούς εμπειρίας μας και τις πιο προσιτές τιμές.

Γιατί για εμάς στο κατάστημα Γουλιμάρης στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε 
καθημερινά το καλυτερο αποτέλεσμα και την καλύτερη εξυπηρέτηση της αγοράς .  
Γουλιμάρης,ο προορισμός σας στα γυναικεία εσώρουχα. 

 
Θα μας βρείτε: ΑΦΟΙ ΓΟΥΛΙΜΑΡΗ Ο.Ε. 28ης Οκτωβρίου 81, Ξάνθη Τηλέφωνο: 25410 22645  
Και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: www.goulimaris.gr όπου μπορείτε να βρείτε την πολύ μεγάλη ποικιλία μας και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας όποτε εσείς επιθυμείτε με άμεση εξυπηρέτηση.