Γυναικείο σουτιέν:οι νέες τάσεις για το 2019 !!

 

 

 

 

Το καλοκαίρι του 2019 πλησιάζει και πρέπει να σας βρεί ανανεωμένες. Τα νέα σχέδια στα γυναικεία εσώρουχα και σουτιέν είναι πολλά για την κολεξιόν 2019 και θα σας εντυπωσιάσουν.

 

 

Push up σουτιέν με διπλή ενίσχυση και μπανέλα που θα δείχνουν το στήθος σας πλουσιότερο σε χρώματα και σχέδια που θα σας κάνουν να τα λατρέψετε.

 

Αν είστε fan των tshirt σουτιέν τότε θα βρείτε αυτό που ψάχνετε καθως το 2019 αναμένεται να φορεθεί πολύ το νέο t shirt σουτιέν πολυτελείας, με cups σε διάφορα μεγέθη για να βρειτε αυτο που ταιριάζει σε εσάς.

 

Για εσάς που είστε λάτρεις του αθλητισμού, ειδικά τώρα που ο καιρός γίνεται καλύτερος, το νέο αθλητικό μπουστάκι εντατικής άθλησης χωρίς μπανέλα θα σας προσφέρει άνετο κράτημα και στήριξη, φτιαγμένο με υλικό που αναπνέει για να απολαμβάνετε ανενόχλητη τις ασκησεις σας.

 

Πολλές όμως επιλογές θα βρείτε και για εσάς που έχετε ένα στήθος βαρύ και μεγάλο καθώς τα ενισχυμένα σουτιέν της κολεξιόν 2019 θα σας προσφέρουν άνετο κράτημα,στήριξη,και την αισθησιακή εμφάνιση της δαντελένιας επένδυσης.

 

Όμως οι επιλογές δε σταματούν εδώ. Στη νέα κολεξιόν για το 2019 θα βρείτε πολλά σχέδια και χρώματα σε σλιπ στρινγκ ή μπραζιλιαν εσώρουχα και οχι μονο, με ελαστικό ύφασμα, δαντελένια και διακριτικά τελειώματα για απόλυτη άνεση, νεανικό look και αισθησιακή ομορφιά. Όποιος κι αν είναι ο σωματότυπος σας, οποιο στυλ κι αν διαθέτετε η κολεξιον 2019 στα γυναικεία εσώρουχα ήρθε για να μείνει και να σας εντυπωσιάσει .

 

 

Στο κατάστημα Γουλιμάρης θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλια απο γυναικεία εσώρουχα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει σε εσας, με την εγγύηση ποιότητας της πολυετούς εμπειρίας μας και τις πιο προσιτές τιμές. Γιατί για εμάς στο κατάστημα Γουλιμάρης στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε καθημερινά το καλυτερο αποτέλεσμα και την καλύτερη εξυπηρέτηση της αγοράς.

 

Γουλιμάρης,ο προορισμός σας στα γυναικεία εσώρουχα.

 

Θα μας βρείτε: ΑΦΟΙ ΓΟΥΛΙΜΑΡΗ Ο.Ε. 28ης Οκτωβρίου 81, Ξάνθη

Τηλέφωνο: 25410 22645

Και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: www.goulimaris.gr όπου μπορείτε να βρείτε την πολύ μεγάλη ποικιλία μας και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας όποτε εσείς επιθυμείτε με άμεση εξυπηρέτηση.