Γυναικείο σουτιέν: Πώς να αναδείξετε την σιλουέτα σας

 

 

 

 

Όπως κάθε σας ρούχο έτσι πολύ περισσότερο η επιλογή του γυναικείου σας εσώρουχου θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις δικές σας μοναδικές ανάγκες ώστε να νιώθετε άνεση και θηλυκότητα, τόσο στην καθημερινή σας ζωή όσο και σε ειδικές περιστάσεις.Ο κάθε σωματότυπος έχει το δικό του συνδυασμό εσωρούχων που τον αναδυκνέιει ιδανικά .

 

Ας δούμε παρακάτω τους κυριότερους .

 

 

 

Σωματότυπος Αχλάδι:

Οι γυναίκες με σωματότυπο αχλάδι,που είναι κατα κύριο λόγο ο σωματότυπος της μεσογειακής ομορφιάς, έχουν στενή μέση,γοφούς πιο φαρδείς απ το στήθος και περισσότερες καμπύλες με κομψό λαιμό και χέρια λεπτά. Αυτος ο σωματότυπος αναδεικνύεται ιδανικά με σουτιέν push up που τονώνουν και δίνουν έμφαση στο στήθος για να φαίνεται πλούσιο.Καθώς και με εσώρουχα λεπτά, με ύφασμα απαλό που θα τονώνουν τη θηλυκότητα σας μοναδικά.

 

 

Σωματότυπος κλεψύδρα:

Σύμβολο διαχρονικό αναγεννησιακής φυσικής ομορφιάς που θεωρείται πρότυπο ακόμα και σήμερα. Οι γυναίκες με το σωματότυπο κλεψύδρα χαρακτηρίζονται από πλούσιο στήθος και γοφούς και λεπτή μέση. Η ιδανική επιλογή για γυναίκες με τέτοια φυσική ομορφιά είναι ένας συνδυασμός balconette σουτιέν που θα τονίζει το πλούσιο στήθος σας και ένα brazilian εσώρουχο που θα αναδεικνύει πολύ όμορφα τις καμπύλες σας .

 

 

Σωματότυπος μπανάνα:

Οι γυναίκες με αυτό το σωματότυπο είναι πολύ λεπτές, με μακριά λεπτά χέρια και πόδια,λεπτή μέση και στήθος σχετικά μικρό. Ιδανικά μπορούν να επιλέξουν όποιο γυναικείο εσώρουχο επιθυμούν καθώς η καλλίγραμμη σιλουέτα τους αναδεικνύεται με όλα τα σχέδια και τύπους εσώρουχου. Το στήθος όμως χρειάζεται τόνωση οπότε ένα ενισχυμένο σουτιέν που θα προσθέτει όγκο και ώθηση προς τα πάνω αποτελεί την καλύτερη επιλογή .

 

 

Σωματότυπος Μήλο:

Ο σωματότυπος μήλο έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό το πλούσιο στήθος, τη μεγάλη μέση,και τη μικρή περιφέρεια. Εδώ απαιτείται ένα σουτιέν ενισχυμένο που να κρατά σε ισορροπία το πλούσιο στήθος σας αλλά να μην το ενισχύει παραπάνω σε μεγεθος ώστε να είναι σε αρμονία με το υπόλοιπο σωμα. Την ίδια στιγμή το κατω μερος του σώματός σας χρειάζεται σλιπ με ψηλή μέση ή και κορσέ που θα κάνουν την κοιλιά σας να φαίνεται επίπεδη .

 

 

Στο κατάστημα Γουλιμάρης θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλια απο γυναικεία εσώρουχα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει σε εσας, με την εγγύηση ποιότητας της πολυετούς εμπειρίας μας και τις πιο προσιτές τιμές. Γιατί για εμάς στο κατάστημα Γουλιμάρης στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε καθημερινά το καλυτερο αποτέλεσμα και την καλύτερη εξυπηρέτηση της αγοράς .

 

 

Γουλιμάρης,ο προορισμός σας στα γυναικεία εσώρουχα.

 

 

Θα μας βρείτε: ΑΦΟΙ ΓΟΥΛΙΜΑΡΗ Ο.Ε. 28ης Οκτωβρίου 81, Ξάνθη

 

Τηλέφωνο: 25410 22645

 

Και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: www.goulimaris.gr όπου μπορείτε να βρείτε την πολύ μεγάλη ποικιλία μας και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας όποτε εσείς επιθυμείτε με άμεση εξυπηρέτηση.